Vi tilbyder

 • Badeværelse

  Vi har stor ekspertise inden for badeværelser, ligesom vi har et stort udvalg af sanitet. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og ideer, samt behov og økonomiske rammer, så både design og indretning af et nyt badeværelse kommer til at matche dit hjem, din stil og din dagligdag.

 • Facaderenovering

  Vi tilbyder alt inden for facaderenoveringer, uagtet du blot ønsker en overfladisk renovering, eller du ønsker en dybdegående facaderenovering, hvor vi går ind og styrker murværket.

 • Flisearbejde

  Vi udfører alle former for klinke og flisearbejde, alt fra badeværelser til fliser i et nyt køkken eller butiksgulve. Vi giver gerne gode råd om valg af fliser samt den rigtige fuge, der passer til de nye klinker.

 • Nybyggeri

  Nybyggeri eller huskøb? Der er ingen tvivl om, at beslutningen om at blive boligejer er en af de største – hvis ikke den største – man træffer igennem ens liv. Murermester Andre Holst gør en dyd ud af, at I får netop jeres drømmehus. Med Murermester Andre Holst får I jeres drømmehus, bygget efter traditionelle håndværksmæssige teknikker i materialer af højeste kvalitet.

 • Omfugning

  Er dine fuger begyndt at smuldre? Synes du, dit hus trænger til en kærlig hånd, fordi det ser gammelt og trist ud? Så er en omfugning noget for dig! Med omfugninger af facaden kan du igen få dit hus til at blomstre, og vi får dit hus til at fremstå nyt og indbydende.

 • Renovering

  Trænger huset til en kærlig hånd? Om der skal renoveres ind- eller udvendigt kan Murermester Andre Holst hjælpe dig.

 • Tagarbejde

  Hvis dit tag er ved at give op eller bare er kedeligt og gråt, så kan vi hjælpe dig. Lad os stå for projektet i forbindelse med nyt tag eller andet tagarbejde. Vi udfører tagarbejde af enhver slags fra tagrenovering eller taglægning til forsikringsskader og småskader, og hos os er kvalitet og service i højsædet.

 • Tilbygning

  Hvis dit hus er blevet for lille, eller du mangler et børneværelse, en garage, en TV-stue eller blot vil have en større dagligstue, så kontakt os for at høre mere om dine muligheder for en tilbygning, herunder evt. byggetilladelser. Vi hjælper med det hele fra start til slut og både med kontakten til kommunen og andre håndværkere.