Badeværelse

Murermester Andre Holst har stor ekspertise inden for badeværelser, ligesom vi har et stort udvalg af sanitet. Derfor kan vi tilbyde dig et spændende nyt badeværelse, der lever op til alle krav og regler. Desuden tilbyder vi totalentrepriser, så du kun skal have kontakt med en håndværker, uagtet hvor meget arbejde, der skal udføres.

Du kan få nyt badeværelse eller renovering af det gamle

Murermester Andre Holst er blandt branchens bedste, når det kommer til nyt badeværelse i blandt andet Aarhus og Østjylland i øvrigt. Vi klarer både små reparationer og store moderniseringer, så dit gamle badeværelse bliver som nyt.

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og ideer, samt behov og økonomiske rammer, således både design og indretning af et nyt badeværelse kommer til at matche dit hjem, din stil og din dagligdag.

Vi er kreative og dygtige når vi opfører et nyt badeværelse

Vores medarbejdere er dygtige murere, som har stor erfaring inden for faget. Vi lægger vægt på kvalitet og godt håndværk fra start til slut, uanset om det gælder et nyt badeværelse eller en renovering af et eksisterende. Desuden er vi kreative og har altid masser af ideer til dit nye projekt.

Kontakt Murermester Andre Holst hvis du ønsker inspiration og et godt tilbud på et nyt badeværelse. Du kan ringe på telefon 51 26 17 16, sende en e-mail til andre@murer-holst.dk eller bruge formularen her. Sammen kan vi finde mulighederne inden for sanitet, renoveringer og nye badeværelser, som passer netop til dig.