Facaderenovering

Facaderenovering i Aarhus & Randers i Østjylland

Murermester Andre Holst tilbyder enhver form for facaderenovering i Aarhus og Randers i Østjylland. Vi tilbyder alt inden for facaderenoveringer, uagtet du blot ønsker en overfladisk renovering, eller du ønsker en dybdegående facaderenovering, hvor vi måske ligefrem går ind og styrker murværket.

Dit hus bliver som nyt efter en facaderenovering

Din facade er det første, som folk ser, når de ankommer til din ejendom, uagtet det er en bolig, en virksomhed eller en institution. Derfor er det vigtigt, at den er pæn og virker velholdt. Dertil kommer, at en manglende facaderenovering kan skade murværket og ligefrem hele huset, hvis eventuelle skader når at brede sig.

Murermester Andre Holst har store erfaring med facaderenoveringer og kan få næsten enhver gammel og slidt bygning til at fremstå som et nyt hus. Og vi tilbyder ikke kun at udføre en solid facaderenovering, men også en professionel rådgivning forud for selve renoveringen. Desuden tilbyder vi totalentrepriser, såfremt det bliver nødvendigt at inddrage andre faggrupper.

Vores facaderenovering styrker murværket og sikrer æstetikken

Vi tilbyder facaderenoveringer for både private og virksomheder, men også for institutioner og foreninger, og ved en større facaderenovering kan vi komme i hele landet. Og vi sikrer altid, når vi udfører facaderenovering, at det vil holde i mange år frem i tiden. Vi lægger i det hele taget altid vægt på at udføre et solidt murerhåndværk, således murværket styrkes, og modstandsevnen forøges. Dertil kommer, at vi har stor forståelse for bygningers grundlæggende arkitektur, således vi ikke ødelægger den oprindelige ide, såfremt du ikke ønske det.

Få et uforpligtende tilbud på facaderenovering ved at ringe på telefon 51 26 17 16 eller skrive til andre@murer-holst.dk.