Tilbygning

Tilbygning i Aarhus & Randers i Østjylland

Murermester Andre Holst i Aarhus og Randers i Østjylland kan opføre din nye tilbygning. Vi varetager naturligvis alle bygge- og mureropgaverne, men vi kan også tilbyde snedker- og tømrerarbejde. Vi kan i det hele taget varetage totalentrepriser, således vi står for alt i forbindelse med din nye tilbygning.

Mangler du et værelse, så få en tilbygning

Hvis dit hus er blevet for lille, eller hvis du mangler et børneværelse, en garage, en TV-stue eller blot vil have en større dagligstue, så kontakt os for at høre mere om dine muligheder for at bygge til. Vi hjælper med det hele fra start til slut og både med kontakten til kommunen og andre håndværkere.

En tilbygning skal indgå i en helhed med ejendommen

Vi har mange års erfaring med at opføre tilbygninger af alle slags og typer i mange varianter og materialer, og derved ved vi, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør på både kort og lang sigt. Det er især væsentligt, at den nye tilbygning falder sammen med den øvrige del af ejendommen. Derved er det ikke tilstrækkeligt med et godt og solidt håndværk. Den nye tilbygning skal også fremstå æstetisk, ligesom hele ejendommen fortsat skal fremstå som en helhed, hvis det er jeres ønske.

Vi kan klare enhver tilbygning, og vi har erfaringer med både store og små byggeprojekter for alle typer af kunder. Vi opfører din nye tilbygning efter netop dine ønsker, behov og økonomiske rammer. Ring til Murermester Andre Holst på telefon 51 26 17 16 for at få et godt tilbud eller send en e-mail til andre@murer-holst.dk.