Nybyggeri

En stor beslutning

Nybyggeri eller huskøb? Der er ingen tvivl om, at beslutningen om at blive boligejer er en af de største – hvis ikke den største – man træffer igennem ens liv. Murermester Andre Holst gør en dyd ud af, at I får netop jeres drømmehus.

Der er utallige beslutninger, der skal træffes under et nybyggeri, og vi står klar til at vejlede og rådgive jer hele vejen. Har I særlige ønsker, I gerne vil have opfyldt i forbindelse med jeres husbyggeri? Dem klarer vi, så I får netop jeres drømmehjem.

Kvalitet og grundighed er to nøgleord, der kendetegner Murermester Andre Holst og som ligeledes vil kendetegne dit nybyggeri!

Kommunikation er nøgleordet til et tilfredsstillende nybyggeri

Hos Murermester Andre Holst lægger vi stor vægt på at være i tæt dialog med kunden, og vi rådgiver om alt fra rumstørrelse til valg af materialer og sanitet. Vi sørger ligeledes for at være totalentreprenør på projektet, så I har én kontaktperson til alle jeres spørgsmål.

Med Murermester Andre Holst får I jeres drømmehus, bygget efter traditionelle håndværksmæssige teknikker i materialer af højeste kvalitet.

Kontakt os allerede i dag på telefon 51 26 17 16 eller på andre@murer-holst.dk og tag en uforpligtende snak om mulighederne for et nybyggeri i Aarhus og Østjylland i øvrigt udført efter jeres ønsker og behov.