Hvorfor os?

Vi har værktøjet

​Vi er udrustet til at klare ethvert projekt som murer eller totalentreprenør. Vores store erfaring sikrer dig en professionel håndtering af både små, simple mureropgaver og store, komplicerede totalentrepriser.

Erfaring

Vi har mange års erfaring i bygnings- og murerarbejde i forskellige varianter og materialer, og derved ved vi, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør – både på kort og lang sigt.

Konkurrencedygtige priser

Godt håndværk behøver ikke at koste alverden. Vores priser er altid konkurrencedygtige, og vi arbejder både på timeløn, overslag eller fast pris.

Tilfredse kunder

Vores alsidighed og store ekspertise gør, at vi kan give dig kvalificeret råd og vejledning i forhold til dine ønsker, behov og økonomiske rammer, så du får det rette grundlag at beslutte dig på. I samarbejde finder vi en løsning, som du bliver tilfreds med, og som du kan glæde dig over i mange år fremover.

Kvalitet

Vi sætter en ære i at levere et stykke kvalitetsarbejde efter bedste håndværkerskik, overholde tidsplaner og have en god dialog med kunden under hele projektet.

Fleksibilitet

Vi mener, at en håndværker skal indrette sig efter sine kunder og ikke omvendt. Derfor gør vi en dyd ud af at tilrettelægge arbejdet efter kundens ønsker og behov og arbejder alle ugens 7 dage.

Hvem er vi?

​Murermester Andre Holst er din lokale murer i Lystrup, Hjortshøj, Skødstrup og omegn. Vi tilbyder al form for bygge- og murerarbejde, og vi lægger altid vægt på kvalitet og solidt håndværk. Udover at mure og udføre andre typer af byggeopgaver, tilbyder jeg også totalentrepriser, hvor vi står for det hele fra start til slut. Det betyder med andre ord, at du blot kan overlade alt det besværlige arbejde til os, og så sikrer vi al koordinering med de involverede parter.

Kontakt os nu på telefon +45 5126 1716 eller e-mail andre@murer-holst.dk for en samtale om netop dit projekt og et uforpligtende tilbud fra din murermester.

Andre Holst

Andre Holst

Murermester

Vi tilbyder også totalentrepriser

​Når vi som murermester udfører totalentrepriser, kontakter vi alle de nødvendige og relevante faggrupper, som skal med i projektet. Du skal derfor kun være i kontakt med os, og du får et tilbud og en regning, ligesom du i det hele taget kun har én kontaktperson.

​Vi sørger for tidsplaner, koordinering, kvalitetskontrol og alt andet, som hører til en totalentreprise. Hvis du allerede har gode erfaringer med nogle bestemte håndværkere, kan vi sagtens inddrage dem, hvis du ønsker det. Du skal blot give kontaktinformationen til Murermester Andre Holst.

En god dialog med din murermester sikrer et godt resultat

​Vi udfører som murermester bygge- og murerarbejde samt totalentrepriser for private, virksomheder, foreninger og institutioner, og vi lægger altid vægt på en god dialog før, undervejs og efter bygge- og murerprojektet. Vi påbegynder aldrig et projekt, før vi har alle små og store detaljer helt på plads. Derved kan du være sikker på, at resultatet bliver præcis, som du ønsker, og som vi har aftalt.

Kontakt Murermester Andre Holst på telefon +45 5126 1716 eller e-mail andre@murer-holst.dk, hvis du ønsker en samtale og et uforpligtende tilbud fra din murermester. Bemærk, at vi kører ud i hele Danmark, hvis der er tale om store projekter.