Tagarbejde

Hvis dit tag er ved at give op eller bare er kedeligt og gråt, så kan Murermester Andre Holst hjælpe dig. Lad os stå for projektet i forbindelse med nyt tag eller andet tagarbejde. Vi lægger vægt på kvalitet og service i vores arbejde.

Tagarbejde inden for hele spektret

Taget er en af husets vigtigste dele, men det er samtidigt en af de mest udsatte dele og kræver derfor ind i mellem vedligeholdelse. Hos Murermester Andre Holst udfører vi tagarbejde af enhver slags. Vi tilbyder alt fra en grundig gennemgang af taget for skader og utætheder til taglægning af et helt nyt tag. Hvad end taget blot skal fornyes eller repareres efter et uvejr eller du ønsker et helt nyt tag, kan Murermester Andre Holst hjælpe dig.

Vi står gerne for hele totalentreprisen, hvis der skal lægges nyt tag. Her vil vi være tovholder fra start til slut i forbindelse med alt tagarbejdet, hvilket betyder, at du blot kan overlade alt det besværlige arbejde til os, når du har besluttet dig for en tagrenovering.

Nyt tag til hele Aarhus, Randers og resten af omegnen

Vi har hjemme i Lystrup men kører til tagarbejde i hele omegnen af Aarhus, Randers og resten af Østjylland. For os er der ingen begrænsninger til arbejdet, og vi lægger nyt tag på alle boligtyper og i alle tagmaterialer.

Du kan kontakte os på telefon 51 26 17 16 for en snak om dit tagarbejde eller for at modtage et uforpligtende tilbud på lægning af nyt tag.